رد کردن لینک ها

چلوگوشت غذای اعیانی

  چلوگوشت یکی از غذاهای شاهانه ایرانی است که سالها در بین مردم ایران طرفدارهای زیادی داشته و دارد.طی سالهای گذشته چلو گوشت توانسته به یک غذای مجلسی تبدیل شود.ایرانیان زمانی که یک فرد در نظرشان از اهمیت بالایی برخوردار است؛برایش چلوگوشت درست میکنند.در ادامه طرز تهیه و نکات مهم در تهیه چلوگوشت را به شما توضیح میدهیم.همچنین درباره چلوگوشت ارم شاندیز نیز توضیحاتی میدهیم.  

چلوگوشت رستوران ارم شاندیز

1- مواد لازم

  • گردن گوسفند(برای هر نفر 180گرم)
  • رب گوجه فرنگی: به مقدار لازم
  • پیاز: به مقدار لازم
  • ادویه: به مقدار مورد نظر
  • روغن

  نکته مهم: در نظر داشته باشید شما میتوانید با توجه به نیاز و سلیقه تان تک تک مواد بالا را تغییر دهید مثل جوجه کباب یا شیشلیک که با تغییر هرکدام از مواد،طعم غذا به کل تغییر میکند.

2-مواد اضافه یا جایگزین

  • بجای گردن میتوانید از ماهیچه یا سردست گوسفند نیز استفاده کنید.
  • از رب میتوانید استفاده نکنید(رب بیشتر برای زیبا کردن ظاهر غذا و کمی مزه دار کردن آن استفاده میشود)
  • پیاز را بنا بر نیاز خود میتوانید تعدادش را تغییر دهید. از سیر هم میتوانید استفاده کنید.
  • از ادویه های گوناگونی میتوانید استفاده کنید.بعنوان مثال: نمک ، زردچوبه ، دارچین ، زعفران ، فلفل سیاه و…

3- طرز تهیه چلوگوشت

  1. ابتدا پیازها را پوست بکنید و با مقداری روغن تفت دهید.
  2. گوشت را استفاده کنید و دوباره تفت دهید تا گوشت ها سرخ شوند.
  3. هنگام سرخ کردن گوشت ها رب را اضافه کنید.
  4. زعفران را با آب قاطی کرده و در قابلمه بریزید.
  5. نمک را اضافه کنید.
  6. مقداری آب داخل قابلمه بریزید و صبر کنید تا گوشت ها کامل پخته شوند.
  7. در مرحله میتوانید از ادویه های ذکر شده استفاده کنید(دقت داشته باشید که 10 دقیقه قبل از سرو کردن ادویه ها را اضافه کنید)

چلوگوشت رستوران ارم شاندیز4- تزئین چلوگوشت

  قدم بعدی در تهیه یک چلوگوشت مطلوب،تزئین آن است.با توجه به این که هر فرد دارای خلاقیت و سلیقه منحصربفرد است؛شما میتوانید ازتصاویر و تزیین های دیگران الهام گرفته و با استفاده از خلاقیت خود یک بشقاب زیبا از یک غذای محبوب طراحی کنید.علاوه بر این شما با جستجو در اینترنت تزئین های بیشتری را نیز مشاهده میکنید.                                                                                             

کجا یک چلوگوشت لذیذ بخوریم

  اگر شما وقت،انرژی،حوصله و مواد مورد نیاز در تهیه یک چلوگوشت مطلوب را ندارید و دنبال یک رستوران میگردید که به قول معروف دلی از عزا در بیاورید،رستوران ارم شاندیز آماده ی پذیرایی از شما بزرگواران میباشد.

  رستوران ارم شاندیز با بیش از 40 سال سابقه در این حرفه یکی از اصیل ترین و محبوب ترین رستوران های شاندیز و ایران میباشد.

  این رستوران دارای کادر تشریفات و آشپزهای زبده و مجرب میباشد که در طی این سالها برای ادامه دادن و رقابت کردن شانه خالی نکرده است.
چلوگوشت ارم شاندیز و شیشلیک ارم شاندیز جزو غذاهای اصلی این رستوران هستند که طعم و مزه ی بینظیری دارند.غذاهای دیگر این رستوران شامل:چلوماهیچه،جوجه کباب و کباب برگ میباشد.

  علاوه بر تمام اینها شما با سفارش هر کدام از غذاها میتوانید از میز سلف رستوران که دارای انواع دسرها،سالادها و نوشیدنی ها میباشد استفاده کنید.

  با تمام این گفته ها هدف اصلی رستوران ارم از دیرباز،ایجاد لبخند رضایت بر روی لبان مشتریانش بوده است و تا امروز با توکل و تلاش تمام کادر رستوران این هدف به بهترین نحو ممکن تحقق یافته است.

جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید پیج ما را در اینستاگرام دنبال کنید.

پیج قسمت VIP

پیج باغ سنتی

شاید دوست داشته باشید

به گفتگو بپیوندید